האינטרנט שינה את העולם באופן דרמטי – וממשיך לעשות זאת כל הזמן. המהפכה הבאה, ובעצם היא כבר כאן, היא האינטרנט של הדברים, כלומר חיבור מכשירים שונים לרשת כך שנוכל לתקשר איתם גם כשאנחנו לא נמצאים לידם. אם תרצו, שלט רחוק שמופעל גם מרחוק באמת, בזכות האינטרנט כמובן. טיימר לדוד הוא דוגמה מצוינת לכך.
להפעיל את הדוד מכל סמארטפון
כולנו מכירים את הטיימרים של פעם, אלה שיכולנו לכוון בעזרתם את שעת תחילת הפעולה של הדוד. הם היו מסורבלים ולא נוחים ובעיקר היינו צריכים להיות לידם כדי להשתמש בהם. הדור החדש של הטיימרים לדוד הוא כמובן משהו אחר לגמרי – אפליקציה נוחה מאוד לשימוש שניתן להתקין אותה בכל סמארטפון (היא עובדת גם במערכת ההפעלה של אפל וגם באנדרואיד).
בזכות האפליקציה ניתן לשלוט בדוד באופן מושלם, ובפרט להפעיל אותו מכל מקום שבו אנחנו נמצאים.
מתאים לכל דוד בכל בית
עוד כדאי לדעת שהוספת טיימר לדוד קיים אפשרית ברוב רובם של המקרים. המערכת החכמה מתאימה גם לבתים חדשים וגם לבתים ישנים, ובנוסף ניתן להעביר אותה בקלות מדירה לדירה כך שגם מי ששוכר דירה ולא חי בנכס משלו יכול ליהנות מכל היתרונות של הדוד עם הטיימר.
חיסכון בצריכת החשמל
בנוסף להפעלה הנוחה של הדוד בזכות הטיימר, ובעצם כבר אין צורך ליצור תזכורות או להתפלל שיש מישהו בבית כדי שנוכל לבקש ממנו להדליק את הדוד כדי שיהיו לנו מים חמים מיד כשאנחנו נכנסים לבית, יש לאפליקציה עוד יתרון משמעותי: היא מסייעת לנו לחסוך בעלויות של השימוש בדוד.
ראשית, ניתן לקבוע זמן הפעלה מקסימלי – למשל 90 דקות, כך שלאחר הפעלה רציפה של פרק זמן זה הדוד מכבה עצמו אוטומטית ולא תצטרכו לשלם סכומי כסף משמעותיים על הפעלה שאין בה תועלת אמיתית.
שנית, האפליקציה מראה לכם את העלויות המצטברות של הפעלת הדוד בהתאם לחתכים שונים, ועוד דרך שבה הטיימר עוזר לחסוך בחשמל היא פשוט עצם קיומו – כשלא צריך להדליק מראש את הדוד אלא מדליקים אותו בזמן הנכון, הוא פועל פחות זמן וצריכת החשמל פוחתת.
כמו כן ניתן כמובן לתכנת טיימר לדוד כדי שיפעיל את המכשיר בזמנים קבועים.
Comments are closed.