מדרסים אורתופדיים במציאות של שנת 2020 כבר לא נחשבים בגדר של מותרות, אלא נוטים להגדיר אותם כמצרך נדרש אלמנטרי, אשר כל אחד מכם יכול להרשות לעצמו לרכוש אותם. בעבר נפוצה השמועה כי רק שחקני כדורסל, ספורטאים ואצנים נזקקים לשירות של מדרסים אורתופדיים, אבל כיום המצב הוא שרובכם עומדים על הרגליים שלכם הרבה זמן, ולכן אתם נדרשים למדרסים המותאמים באופן פרטי והעשויים לשמור על כף הרגל שלכם מפאת הסבת נזק והזעת יתר.
ממה בעצם מורכבים מדרסים אורתופדיים?
מדרסים אורתופדיים מקצועיים בתוכם מספר של שכבות, כדי לוודא כי כף הרגל שלכם תונח במלוא הדיוק בתוך המדרס האורתופדי ולא תזלוג כלפי חוץ. מדרסים אורתופדיים מייצרים אחרי השלב של הבדיקה אשר מבצעים על ידי מכשור מתקדם, וכולל שבעת אלפים ומאתיים סנסורים, אשר מבצעים ניטור של כל פסיעה בכף הרגל שלכם, לסיום יונפק דו"ח כי אז האורטוטיסט יכין את המדרס האורתופדי בדייקנות מקסימלית.
הרבה אנשים בעלי נטייה של זלזול ומחליטים ללכת על הדרך היותר זולה ולקנות מדרסים אורתופדיים בהתאמה פרטית מטעם קופת חולים כללית או מכבי, אבל עליכם לדעת כי הם לא מותאמים ברמה פרטית עבור הצרכים שלכם , עם כוללים חומר גלם אשר עלותו נמוכה ביותר ולא מעניקים את הפתרון הכל כך נדרש.
מה היא העלות של מדרסים אורתופדיים?
העלות של מדרסים אורתופדיים תיקבע על פי כמה אלמנטים בסיסיים, כמו למשל – מאיזה חומר גלם ייצרו אותם, מה הסוג שלהם, מה אופן עשיית השימוש שלהם? וכיוצא בזה. מקובל לגרוס, כי מדרסים אורתופדיים בעלי עלות גבוהה יותר איכותיים ממדרסים קלאסיים, אך אין זה בהכרח המצב, הרבה מהיצרנים של מדרסים אורתופדיים מעלים את העלות שלהם כדי לפרסם את עצמם עם מדרס איכותי. מנגד, מדרסים אורתופדיים בעלות של כארבע מאות ₪ לא כדאיים בכלל. העלויות של מדרסים אורתופדיים הן בטווח של בין שלוש מאות לבין ארבע מאות ₪ עבור מדרס בסיסי, לעומת מדרסים אורתופדיים אשר עלותם כשלושת אלפים ₪. יש קושי להמליץ אודות מדרסים אורתופדיים, כי כל אחד מהם יותאם באופן פרטי לכף הרגל שלכם.
Comments are closed.