אפשר להתווכח אם המאכל הלאומי של ישראל הוא הפלאפל (שאגב, במקור הוא בכלל מנה של המטבח המצרי, אבל אנחנו סיפחנו אותו אלינו בשמחה) או החומוס (שגם הוא נפוץ בכל מדינות המזרח התיכון כמו גם צפון אפריקה), אבל דבר אחד בטוח – מעטים הישראלים שלא אוהבים לאכול פיצה.
פיצה ברמת גן היא הרבה יותר מאוכל. היא חיבור לזיכרונות נעימים וטעימים והוכחה משכנעת שגם מנה בסיסית יחסית יכולה להיות מעדן מלכים.
ואכן, כולם אוהבים פיצות: ילדים, מבוגרים וקשישים; בני האלפיון העליון וגם מי שחשבון הבנק שלו פחות תפוח; אנשים שמקפידים על גזרתם וכאלה שאוכלים בלי חשבון; בני ובנות כל הדתות וכל העדות ובעצם פשוט כולם.
פיצה ברמת גן – גם לשומרי כשרות
עוד יתרון חשוב של פיצות ברמת גן הוא שניתן בקלות למצוא אופציות המתאימות לשומרי כשרות: הרי עצם החיבור של בצק פריך, רוטב עגבניות עשיר וגבינה יוצר חגיגה בפה, ועל כל זאת עוד אפשר להוסיף מגוון רחב של תוספות כמו תירס, זיתים, פטריות, אננס, גבינה בולגרית, ארטישוק ועוד, כך שבעצם אין שום צורך בבשר – והנה לכם מנה מושלמת לשומרי כשרות.
בהתאם אין פלא שהציבור הדתי ברמת גן והסביבה (כדאי לזכור שאחת משכנותיה של עיר הגנים היא בני ברק, העיר הדתית הגדולה בישראל) בוחר במקרים רבים לאכול פיצה ברמת גן.
פיצות ברמת גן – גם לטבעונים
עוד קבוצה שמרחיבה את קהל היעד של פיצריה ברמת גן ובנוסף מבטיחה מנעד אנושי מגוון בכל סניף פיצה ברמת גן הם הטבעונים, שמספרם הולך וגדל בהתמדה.
לכאורה טבעונות ופיצה אינם מתחברים, שהרי אחד המרכיבים הבסיסיים בפיצות ברמת גן הוא גבינה.
אבל ההתקדמות הקולינרית הדרמטית של השנים האחרונות הביאה לכך שיפותחו שלל מוצרים אחרים שמספקים לפיצה בדיוק את אותו טעם, מרקם וחיבור מופלא עם הבצק שמספקת גבינה. אופציה אחת היא חלבון של אפונה, מקור נוסף לגבינה שאינה גבינה במובן המקורי שלה ושאין צורך עבורו בהחזקת פרה ברפת הוא סויה וגם בקשיו ניתן להשתמש לטובת פיצה טבעונית טעימה להפליא.
Comments are closed.