אחד הפחדים הגדולים שלנו, הוא לקום בוקר אחד ולגלות שנגרם נזק לפלאפון שלנו. אנחנו לא נודה בכך בפני חברים או בני משפחה, אולי אפילו גם לא בפנינו, אך אם לא נוכל להשתמש בפלאפון שלנו במשך כמה זמן, אפילו מספר שעות, אנחנו נרגיש מנותקים, נרגיש כאילו איבר מסוים מגופנו נלקח מאיתנו ועד שלא נחזיר אותו מתיקון, לא נוכל לעשות שום דבר.
לשמחתנו, יש דרכים שונים כיצד אנחנו יכולים להגן על הפלאפון שלנו, בוודאי אם אנחנו רוצים להימנע מכל נזק פיזי שייגרם לו. כידוע, יש לא מעט נזקים פיזיים שיכולים להיגרם למכשיר, בין אם מדובר בנזקים שיכולים לגרום נזק קטן, משני לבין כאלה שיכולים להשבית אותו עד אשר ניקח אותו אל מעבדת תיקונים או לחילופין עד שנקנה פלאפון חדש.
מעבדת סלולר היא הבית בו נוכל לתקן את הפלאפון שלנו. אנחנו צריכים לבחור מעבדת סלולר טובה ומקצועית בשביל שנוכל ליהנות מתיקון ברמה גבוהה של המכשיר. לשמחתנו, אנחנו לא צריכים לחפש רחוק, שכן יש מגוון רחב של מעבדות בכל רחוב ובכל אזור, החוכמה היא כמובן למצוא את זו שמתקנת פלאפונים כמו שלנו, באופן מקצועי ומהיר.
מעבדת סלולר אומנם יכולה לתקן לנו את המכשיר, אך עדיף לנו לא להגיע אליה ולשם כך אנחנו צריכים לדעת כיצד להימנע מגרימת נזק פיזי למכשיר. בחלק הבא של המאמר אנחנו נציג מספר דרכים כיצד לשמור על הפלאפון שלנו ולהימנע מנזק כזה.
כיצד נמנעים מנזק פיזי למכשיר הסלולר
בכל מעבדת סלולר יסבירו לנו שבשביל להימנע מנזק פיזי למכשיר, אנחנו צריכים לזכור שכל מכה שהוא חוטף יכולה להשפיע עליו. לכן דבר ראשון שאנחנו צריכים לזכור, לא לזרוק אותו. זה יישמע אולי מוזר, אך יש אנשים שאין להם שום בעיה לזרוק את הפלאפון לכל מקום, לכל פינה, מתוך מחשבה ששום דבר רע לא יכול להיגרם לו. זו טעות, כל נפילה, כל מכה, יכולה להיות זו שתשבית אותו.
בכל מעבדת סלולר גם יציגו לנו אמצעים להגן על המכשיר, בראש ובראשונה מסך מגן מפלסטיק שיגן עליו מפני שריטות, אך מעבר לכך, אנחנו יכולים להשתמש בנרתיק מיוחד לכיסוי הפלאפון, כך שגם אם הוא נופל, סביר להניח שהנרתיק עצמו יספוג את המכה ולא הפלאפון.
עוד דרך להימנע מגרימת נזק למכשיר היא, אל תניחו אותו במקום רטוב או במקום שייתכן ויהיו בו מים. אומנם יש מכשירים שעמידים היום מפני מים, אך לא כולם. לכן חשוב להקפיד על זה. זה נכון גם לגבי אבק.
נקודה אחרונה, מכשירי סלולר נוטים להתחמם מהר, לכן בשביל שזה לא יקרה, אל תניחו אותם קרוב לשמשה בשעות החמות, ולא תשאירו אותו יותר מדי זמן בחשמל.
Comments are closed.