אף אחד מאיתנו לא קם בבוקר וחושב על כך שאחד מבני המשפחה שלו עלול להפוך להיות סיעודי ברגע אחד. עם זאת, בחיים יש הרבה פעמים הפתעות, ולא תמיד הן נעימות. לא רק שכולנו עלולים להפוך להיות סיעודיים בגיל מבוגר, אלא שזה עלול לקרות לנו גם בגיל צעיר יותר. זה יכול לקרות כתוצאה מתאונה קשה, ממחלה או מסיבות אחרות. לכן עולה השאלה: מה עושים במצבים כאלה וכיצד ניתן לעזור לאותו אדם? מעבר לכך שהוא צריך עזרה פיזית לבצע כל פעולה, צריך גם לממן את העניין הזה. לכן ברור מדוע זה הרגע לברר כל מה שאפשר אודות תביעות סיעוד.
איזה סוג של ביטוח סיעודי יש למטופל?
כדי להבין איך עליכם להגיש את תביעת הסיעוד, אתם צריכים לדעת איזה סוג של ביטוח יש לאותו אדם שהפך לסיעודי. האם הוא פנה בזמנו אל הראל ביטוח סיעודי כללית ועשה ביטוח כזה? והאם הוא גם בחר בזמנו להוסיף לביטוח הרגיל גם ביטוח סיעודי בפרטי? נתונים כאלה יכולים לעזור לכם להבין את מי יהיה עליכם בסופו של דבר לתבוע. מה שבטוח זה שחשוב להבין: כדי להגיש תביעות סיעוד צריך לוותר על החיסיון הרפואי. צריך לאסוף את כל המסמכים שמציגים ומפרטים את מצבו הפיזי של אותו אדם שזקוק לעזרה. בנוסף, חשוב כמובן להיעזר באנשי המקצוע הטובים ביותר שיוכלו ללוות אתכם לכל אורך הדרך בצורה מקצועית ואדיבה.
בחירת עו"ד לתביעות בתחום הסיעוד
עליכם להגיש תביעת סיעוד? חשוב שתבינו: לא כדאי לדחות את העניין. ממש כפי שקורה לגבי הרבה תחומים אחרים, גם כאן עלולה להיות התיישנות ולכן חשוב לעשות את הדברים במהירות. מה שכן, צריך גם להקפיד על בחירת עורך הדין הטוב ביותר שקיים. האם עורך הדין שלכם מומחה? מנוסה? והאם הוא זמין עבור כל שאלה שיש לכם? שווה לבדוק גם האם הוא זכה בעבר בלא מעט תביעות מהסוג הזה שהוא הגיש עבור הלקוחות שלו. כך תוכלו להיות בטוחים שאתם בוחרים עורך דין שיילחם את המלחמה שלכם, אז למה אתם מחכים?