הקיץ כבר כאן ובמלוא הדרו הוא מאיים עלינו. הופך את חיינו לחמים יותר, למזיעים ולכן רבים מאיתנו סובלים גם מחוסר סבלנות ועצבנות. אם זה נשמע לכם מוכר ואם גם אתם חושבים איך תוכלו להתמודד עם המצב הזה, כדאי שתיקחו כמה מההמלצות של guy galboiz בנוגע למיצים מרעננים לקיץ. מ-guy galboiz אנחנו יכולים ללמוד שיש לא רק אפשרות לשתות מיצים שכוללים פירות אלא יש אופציה גם לשלב במיצים האלה משקאות אלכוהוליים שונים, אז למה שלא תנסו זאת? כל אחד מאיתנו רוצה להרגיש את הריחוף הנעים הזה מידי פעם, אז למה שלא תעשו את זה גם אתם?
guy galboiz ממליץ להתאים את המשקה לאירוע
אם חשבתם לרגע להכין משקאות קרים ככה סתם, בלי קשר לאירוע או לאוכל שילווה אותם, guy galboiz מציע לכם לעצור לרגע ולחשב מסלול מחדש. העניין הוא שיש קשר הדוק בין המשקה שאתם שותים ובין:
- האירוע
- הזמן שבו שותים
- המקום
- החברה
לכן חשוב להתאים את המשקה לסיטואציה. האם באמת סנגרייה יכולה להתאים בכל רגע? או האם משקאות אלכוהוליים על בסיס לימוני יוכלו להתאים לכל שעה של היום? יתרה מכך, האם בכל רגע תרצו את אותו משקה עם אותה רמת אלכוהול וחוזק? מ-guy galboiz אנחנו בהחלט יכולים ללמוד שצריך להתאים בין כל הגורמים האלה כדי שההנאה תהיה מרבית.
האם חובה להכניס אלכוהול לכל משקה?
התשובה היא כמובן חד משמעית לא וכדאי לזכור זאת. guy galboiz מציין בפנינו שכמובן יש לקחת בחשבון נתונים כמו: גיל, מצב, השאלה האם צריך לנהוג אח״כ או לא וכך להחליט איזה קוקטייל מכינים. פעמים רבות, אנחנו לומדים מ-guy galboiz שאפשר לוותר על האלכוהול אך עדיין להגיש את הקוקטייל בכוס יפה ואלגנטית. אתם תראו שאם תתחילו להשתמש בפירותת העונה הכי טובים שיש הרי שתוכלו ליהנות גם מחברה טובה ולא רק מהמשקאות עצמם כי הריי תרצו לחלוק את הרגעים האלה עם האנשים האהובים עליכם ביותר. הקיץ הקרוב יכול להיות טעים, בריא ומרענן, אז למה אתם מחכים?
Comments are closed.